UFC леко заглавие: Еди алварез с/у Конър Макгрегър живеят кръг по кръг покритие

Eddie Alvarez е пътувал по света сраженията, участие в много вълнуващи класика за различни организации, преди да пристигне в UFC. Той не беше впечатляващо в началото на UFC, но нокаутира Рафаел Dos Anjos да улови UFC лек титлата. Сега Alvarez получава най-голямата битка на кариерата си, огромен пари конфронтация срещу ирландския суперзвезда Conor Макгрегър. перо шампион на UFC Макгрегър се стреми да се превърне в първия UFC боец, за да може едновременно да бъде заглавия в различни дивизии. Alvarez и Макгрегър са във война на думи преди това картите, с Alvarez омаловажавайки способността Макгрегър.

Кръгла 1. Alvarez отваря с удар с крак. Макгрегър капки Alvarez с кука. Той изглежда да завърши, но Алварес се възстановява много бързо и се върне на крака. Alvarez заплаща в и получава коленичи отново, макар че приличаше повече на приплъзване.

Кръгла 2. Макгрегър хваща Alvarez с твърда комбинация с 2 удар. Alvarez отива за сваляне, но той е блокиран. Макгрегър поставя ръцете си зад гърба му към моделната Alvarez. Алварес се движи в с хубав десен и още секунди по-късно, но Макгрегър контрира с труден удар, който изпраща Alvarez от равновесие.

Победител: Conor Макгрегър, TKO, 2 кръг.

книга с разкази кариера Conor МакГрегър продължава. След като говорите почти безпрецедентно количество боклук за това, което той ще постигне, той го е подкрепена почти всяка стъпка от пътя. Алварес го неуважение и отрече способността му и McGregor смири и унижен Alvarez в един двустранен Beatdown.

С Макгрегър сега държи златото в две класи тегло, това е очарователно, когато нещата тръгнат от тук. Jose Aldo се откроява като най-перо претендент. Khabib Nurmagomedov и Тони Фъргюсън са най-големите претенденти в лек. Nate Diaz и Тирон Woodley бавим, както добре. Макгрегър е имало недостиг на бъдещите предизвикателства, но това е трудно за всеки да се отрече от него, поради неговата в този момент.