С две ленти, Конър Макгрегър удвоява надолу : „Аз съм наясно с моето си струва“

Сега той иска златния билет.

Чрез събаряш Eddie Alvarez пет пъти по маршрута до нокаут финал втори кръг в Madison Square Garden рано в неделя сутрин, Макгрегър стана нов лек шампион на UFC и първият човек в историята на организацията едновременно да се носят две ленти.

След това, на зает ум перо шампионка от Ирландия е бързо да се живее, а не за това как той спечели борбата, но на долара той казва, трябва да се идва пътя си, в резултат на цифрите, той е наясно със себе си .

На живо порта за първата карта на UFC в Ню Йорк, тъй като една година-дълго-забрана за смесени бойни изкуства се вдигна през април е рекорд $ 17.7 милиона, което накара UFC президента Dana White, за да се справи, „Исус ще трябва да се бори с дявола, за да счупи този рекорд. “

Чрез генериране на друг очаква високо в продажбите с плащане на мнение, че би могъл да достигне 2 милиона, годишно общо Макгрегър ще надмине 5 милиона общо купува и го прави най-печелите календарна година боец ​​някога (включително бокса) направи.

Добави във факта, че Бевърли Хилс талант агенция WME-IMG закупен на компанията за $ 4 милиарда през юли, и McGregor нахвърли точно толкова бързо, колкото юмруци направиха на главата Alvarez над неговата необходимост от повече пари.

„Те трябва да дойде да ми говориш сега. Никой не е говорил с мен като бизнесмен, тъй като продажбата се е случило. Това не е добра „, каза Макгрегър. „Искам да кажа, който е собственик на компанията в момента? Хората, известни личности, имат дялове в дружеството. Конан О’Брайън е собственик на UFC в момента. “

„Аз го видях толкова ясно, толкова последователно, докато тя е тук: реалност“, каза Макгрегър.

Други UFC 205 разклонения включени кубинска средна Yoel Romero получаване на титлата срещу Orange County обучен шампион Михаел Bisping (може би най-рано на картата 21 яну в Honda Center), и бивши жените в категория петел шампион Miesha Tate се пенсионират след загубата си до Raquel Пенингтън.

Дамски strawweight шампион Joanna Jedrzejczyk спечели със съдийско решение срещу полския сънародничка Каролина Kowalkiewicz, но бе ударен тежко от удари в четвъртия кръг и изисква хоспитализация, където тя е изчистена. White каза той искал Kowalkiewicz да се бори с най-висок ранг бразилски Клаудия Gadelha следващия.